Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Handelsbanken kampanjar för nollräntelån

Publicerad: 12 maj 2009, 10:07
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:26

Handelsbanken positionerar sig som räddare av den svenska ekonomin med en annonskampanj för bankens nollräntelån.


Annonsen för nollräntelånen. Det är Handelsbankens Stockholmsregion som står bakom kampanjen som startar idag. Mitt under lågkonjunkturen erbjuder banken räntefria lån till sina kunder.

Annonsen, som återfinns på sidan 3 i både DN och SvD, berättar förutom att Handelsbankens samtliga 95 Stockholmskontor håller lördagsöppet i helgen om bankens nya räntefria ROT-lån.

Lånet är, liksom ROT-avdraget, begränsat till 100 000 kronor per hushåll. Som säkerhet för lånet pantsätts bostadsrätt eller fastighet. Handelsbanken hoppas att lånet ska hjälpa Sverige ur lågkonjunkturen.

- Lånet är ett sätt för Handelsbanken att göra något för att få igång den svenska ekonomin. Går det bra för Sverige så går det bra för Handelsbanken, säger Annika Zervens, varumärkeschef på Handelsbanken.

Hon sticker dock inte under stol med att kampanjen även är ett varumärkesbyggande projekt.

- Allt vi gör kommunikativt har inverkan på varumärket och så även detta. Vi vill även med denna kampanj visa att våra kontor har öppet på lördagar. Den tid då banken stängde klockan tre är förbi.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.