Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag09.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Han tar över Plaza Magazine

Publicerad: 3 juni 2009, 13:18
Uppdaterad: 6 december 2015, 17:35

Johan Lindskog, chefredaktör för tidningen Res, tar över rodret på Plaza Magazine medan Elin Af Klintberg är mammaledig.


Chefredaktören Elin Af Klintberg har styrt Plaza Magazine sedan 2005. När hon nu går på mammaledighet blir det hennes gamla chef Johan Lindskog som tillfälligt tar över rollen som chefredaktör.

- Jag kommer att fortsätta vara ansvarig utgivare och därför kändes det extra viktigt att hitta någon som jag verkligen litar på. Jag har jobbat med Johan under många år och han är en fantastisk tidningsmakare, säger Elin Af Klintberg.

Johan Lindskog är för närvarande själv föräldraledig från jobbet på tidningen Res, som nu styrs av den tillförordnade chefredaktören Peter Smirnakos.

Under de tio månader som Johan Lindskog ska chefa på Plaza är han tjänstledig från Res.

- Jag har hela alltid gillat att kombinera nya utmaningar med jobbet på Res. Bland annat var jag med och startade tidningen Bon. När jag fick erbjudandet och också fick tjänstledigt kändes det som en mycket spännande utmaning, säger Johan Lindskog och fotsätter:

- Många av de som jobbar på Plaza är gamla arbetskamrater. Det är en "match made in heaven".

Han tillträder jobbet som tillförordnad chefredaktör för Plaza Magazine den 1 augusti.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.