Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag22.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Han ska sälja Yourlife

Publicerad: 25 Januari 2011, 09:54
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:24

Haig Daniels lämnar jobbet som försäljningsansvarig för Bonnier Tidskrifters Yourlife. Fredrik Israelsson ersätter.


Ämnen i artikeln:

Bonnier TidskrifterCarina Nunstedt

– Det är en stark rekrytering för Bonnier Sales och en oerhört viktig nyckelperson för mig som ansvarig för hela Yourlife-affären. Det ska bli jätteroligt att få jobba tillsammans med Fredrik igen, säger Carina Nunstedt, chefredaktör för Yourlife.

De två jobbade ihop på Mama och Family Living. Fredrik Israelsson har sedan dess varit på Aftonbladet, men lämnade sitt jobb som affärsområdesansvarig bilagor mot avgångsvederlag i maj förra året.

– Han stod på min lista över de jag gärna jobbar med igen. Med sin breda erfarenhet från både magasinsbranschen och Aftonbladet är han helt rätt person att sälja Yourlifes moderna helhetstänk med magasin, event och sajt, säger Carina Nunstedt.

Fredrik Israelsson ersätter Haig Daniels, som går till Bonniers kundtidningsförlag Spoon, där han ska jobba med affärsutveckling. Carina Nunstedt säger att Haig Daniels gjort ett bra jobb med tidningen.

– Vi har redan en stark mix av annonsörer i magasinet och sponsorer på våra event – från livsstil, skönhet, bilar, mat, resor, mode till b2b.

I år har Yourlife, som startades förra sommaren, ökat utgivningstakten till 10 nummer per år, varav två är dubbelnummer.

– Det händer också väldigt mycket på sajten som växer otroligt, med starka bloggare som bland andra Amanda Schulman. Yourlife har bara börjat, säger Carina Nunstedt.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.