Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Han säger farväl till reklambranschen

Publicerad: 9 September 2013, 10:13
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:35

Håkan Aludd, kreatör på Sunny Side Up, lämnar reklambranschen efter 20 år.


Det är i sin blogg som Håkan Aludd berättar om sitt nya jobb som content creator på marknadsavdelningen på IHM Business School i Göteborg, Stockholm och Malmö.

Därmed lämnar han reklambranschen, efter 20 år på byråer som Spira, Rotmos och Stendahls.

" Det blev 20 år med oändliga diskussioner kring skillnaderna på information kontra kommunikation, om mod kontra pengar, rätt eller fel, nu, då och framtiden. Det blev 20 år av ständigt funderande kring hur människor tänker, vad de säger och hur de agerar. Det blev 20 år med massor av underbara människor, kunder, kollegor, vänner och även en del ovänner.

Men nu är det dags att stänga den här boken och som vanligt med bra böcker så infinner sig en viss saknad, ett tomrum och en gnutta avund mot de som inte läst den ännu. Den känslan kan bara botas med en ny bra bok", skriver Håkan Aludd.

På sitt nya jobb blir han ansvarig för att skapa innehåll på skolans webb, i klassrummen och i tidningarna.

" Jag ska prata med blivande marknadschefer om alla möjligheter som finns, jag ska prata med chefer om skillnaden på information och kommunikation, och jag ska prata om mycket, mycket mer tillsammans med alla jag ska träffa och arbeta med på IHM. Det känns oerhört inspirerande", skriver han.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.