Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Han lämnar Fritidsresor

Publicerad: 8 juni 2009, 13:47
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:31

Fritidsresors nordiska marknadschef Patrik Söder slutar på företaget. Han ersätts av Ewa Lagerqvist, som därmed återvänder till researrangören.


Patrik Söder tillträdde som nordisk marknadschef för Fritidsresor i mars 2008. Han kom närmast från ett jobb som skandinavisk marknadschef på Nokia. Nu har han dock lämnat företaget.

Lottie Knutson, informationsdirektör på Fritidsresor, bekräftar att Patrik Söder sagt upp sig men hänvisar alla frågor till honom själv.

Patrik Söder har också varit anställd på King, Ikea och H&M. Så sent som i mars i år avslutade han Fritidsresors samarbete med DBB till förmån för Scholz & Friends.

Patrik Söder ersätts nu av Ewa Lagerqvist, som har en rad tunga marknadsföringsjobb bakom sig. Bland annat har hon ett förflutet som Fritidsresors marknadsdirektör - och var den som en gång inledde relationen med DDB (dåvarande Paradiset DDB).

Ewa Lagerqvist lämnade Fritidsresor i slutet av 2003 för att bli informationsdirektör på SJ. I oktober 2007 fick hon gå från jobbet som kommunikationsdirektör på Telia efter endast sex månader på posten. Anledningen var att hon och vd:n Lars Nyberg "hade olika prioriteringar".

- Hon går in som tf i konsultroll medan vi söker en ersättare. Hon säkrar en rad leverenser eftersom vi är inne i ett arbete med nya byrån Scholz & Friends. Hon har en lång erfarenhet av detta, säger Lottie Knutsson.

Dagensmedia.se har sökt Patrik Söder.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.