Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Han blir vd för Mediaview

Publicerad: 30 Augusti 2013, 04:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:36

Arash Gilan tar över som vd för digitala mediebyrån Mediaview. Han var tidigare produktionschef och tillförordnad vd på byrån.


Sedan starten 2008 har digitala mediebyrån Mediaview haft en snabb tillväxt och har i dag 40 anställda. Under 2012 omsatte byrån cirka 50 miljoner och är en del i Marknadsmediakoncernen.

Från och med den första september tar Arash Gilan över rollen som vd efter Magnus Hasselteg, som nu istället kommer arbeta mer på koncernnivå.

Arash Glan har tidigare jobbat som produktionschef på byrån och sedan den 1 april i år var han även tillförordnad vd medan koncernen organiserades om. Bland annat såldes bildbyrån Bildarkivet.se och hela printverksamheten.

– Jag är mycket stolt och glad över att ha fått detta förtroende, säger Arash Gilan samtidigt som jag känner mig ödmjuk inför uppgiften. Jag har ju jobbat i den här rollen några månader och verksamheten ligger mig varmt om hjärtat. Jag ser fram emot att tillsammans med alla begåvade medarbetare utveckla bolaget vidare, säger Arash Gilan i ett pressmeddelande.

Helen Preutz

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.