Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Han blir ny vd på Nyheter24

Publicerad: 3 september 2012, 10:03
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:12

Daniel Weilar blir ny vd på Nyheter24-Gruppen. Samtidigt ska företagets två grundare fokusera än mer på nya affärsområden.

Ämnen i artikeln:

Nyheter24

EH

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se


Daniel Weilar har tidigare arbetat som försäljningschef och vice vd på Nyheter24-Gruppen. Nu tar han över som vd efter Patrik Sandberg, som istället, tillsammans med företagets andre grundare Douglas Roos, ska fokusera på att stärka upp nya verksamheter

– Daniel är bäst i världen, så jag är superglad. Han har varit med oss i tre år så vi såg det som en naturlig utveckling. Han är fantastiskt duktig och har varit med och drivit upp bolaget, säger Patrik Sandberg till dagensmedia.se, och fortsätter:

–  Nu har vi en position där vi kan ha lite mer framförhållning. I och med att Daniel tar över så kommer jag och Douglas att kunna titta på nya verksamheter som utvecklar vår verksamhet.

Daniel Weilar kommer först och främst att fokusera på att öka företagets annonsintäkter. Samtidigt ska Patrik Sandberg och Douglas Roos titta på vilka produkter och tjänster företaget kan utveckla för att få in konsumentintäkter.

  – Vi ska renodlat ägna oss åt affärsutveckling och expansion. Det närmsta projektet jag kommer att driva är tv-frågor, vi ska satsa mer på tv och radio. I första steget ska vi börja producera ett antal olika format som passar vår målgrupp, säger Patrik Sandberg.

Nyheter24 omsatte drygt 44 miljoner kronor 2011 och förvärvade även företagen Fragbite, Wyatt Media Group och Adwell Media.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev