Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Han blir ny marknadschef på TV4

Publicerad: 20 Augusti 2013, 14:27
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:37

Johan Seidefors, partner i Prime Group, blir ny marknadschef för TV4-Gruppen.


Ämnen i artikeln:

PrimeTV4

Sedan fem år tillbaka är Johan Seidefors partner i Prime, men han har inte varit delägare. I november tillträder han tjänsten som marknadschef på TV4-Gruppen.

– Det känns jätteroligt. Vi har diskuterat det här under ganska lång tid och jag är oerhört intresserad av tv-branschen på flera sätt, all förändring som vi ser nu i och med digitaliseringen, som jag bland annat har erfarenhet från från musikindustrin. Pr-branschen och kommunikationsbranchen har förändrats mycket och nu är tv-branschen inne i ett liknande skede, säger Johan Seidefors till Dagens Media.

Han kommer bland annat att ansvara för TV4-Gruppens b2b- och b2c-marknadsföring och TV4-Gruppens event, med fokus på att vidareutveckla och förstärka verksamheten.

– En klassisk marknadschefsroll blir mindre och mindre aktuell. Att vara med och utveckla rollen är en del i överenskommelsen, säger Johan Seidefors.

Innan åren på Prime har han bland annat arbetat som marketing director på Sony/BMG och Sony Music. På TV4 kommer han att rapportera till kommunikationsdirektör Åsa Jamal.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

PrimeTV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.