Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Han blir Impacts försäljningsdirektör

Publicerad: 3 Oktober 2012, 13:25
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:09

Impact tar in Joakim Francke från SF Media som ny försäljningsdirektör.


Joakim Francke jobbar för närvarande som försäljningschef på SF Media, men går alltså inom en snar framtid in som försäljningsdirektör på kvällstidningspaketet Impact.

– Det stämmer bra det, även om det inte är klart när han kommer att börja. Han var bäst bland de kandidater vi hade och vi tror att han kommer att tillföra ny energi till organisationen. Dessutom är han en bra person, säger Torbjörn Wittström, vd på Impact.

Joakim Francke själv säger att han tycker att det har varit roligt att vara med i biomediets utveckling, men att han nu vill testa på något annat.

– Impact är ett viktigt och stort mediesäljbolag med en stolt tradition och det ska bli kul att ta del av det. Det är naturligtvis tråkigt att lämna SF Media, men det här känns helt rätt, säger han till dagensmedia.se.

Vad tar du med från din tid på SF Media?

– Insikten i hur svårt och roligt det kan vara. Biomediet är traditionellt men litet, och man får inte mycket gratis. Nu på dagens marknad kan det vara bra att vara på tå och inte ta intäkter för givet.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.