Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag21.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Hallpressens ex-vd får nytt jobb

Publicerad: 15 april 2013, 07:10
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:49

UPPDATERAD. Roger Jonsson, tidigare vd på Hallpressen, blir ny vd och delägare för konsultföretaget Gothia Adb.


Ämnen i artikeln:

Hallpressen

I maj 2012 lämnade Roger Jonsson vd-posten på Hallpressen efter tre år för att börja som managementkonsult i eget företag. Nu står det klart att han blir vd och delägare i konsultföretaget Gothia Adb.

– Jag kommer att jobba som vd halvtid, resten av tiden kommer jag arbeta som konsult, det känns som en rolig kombination, säger Roger Jonsson till Dagens Media. Och fortsätter:

– Jag har tidigare erfarenhet från industribranschen och jag tror att mediebranschen kan lära sig mycket därifrån när det gäller effektivisering, genom exempelvis lean och processorientering.

Roger Jonsson tar över vd-posten från Christer Lennartsson som lämnar företaget för att fokusera på egen verksamhet. Vd-skiftet sker den första maj.

– Efter 19 år som vd känns det bra att lämna över positionen till någon som har för avsikt att fortsätta utvecklingen av Gothia i den riktning som vi har stakat ut, säger Christer Lennartsson i ett pressmeddelande.

Gothia Adb arbetar på konsultbasis och hjälper mediehus och marknads- och kommunikationsavdelningar att optimera den inre effektiviteten.

Frida Wickberg

Ämnen i artikeln:

Hallpressen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.