Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Hallå där...

Publicerad: 13 maj 2009, 03:09
Uppdaterad: 8 december 2015, 21:14

… Lina Stenberg, som tillsammans med Magdalena Larsson startar Rockson, ett produktionsbolag kombinerat med en fotoagentur.


Vad är Rockson?

- Vi representerar både filmfotografer och stillbildfotografer. Dessutom producerar vi stillbild och film, som inte nödvändigtvis är knuten till våra fotografer. Tanken är att erbjuda fullproduktionsservice, säger Lina Stenberg.

Hur känns det att starta bolag mitt i krisen?

- Vi har känt länge att vi vill göra någonting ihop och starta någonting eget. Vi fick förfrågningar från olika håll men kände att det var perfekt tajming för oss två. Vi har inte tänkt på konjunkturen. Någon gång måste man ju börja och det kan också vara en bra tidpunkt just nu.

Hur har uppstarten gått?

- Vi har fått jättebra feedback från alla möjliga håll och kanter. Det känns jätteroligt och bara positivt än så länge. Vi kommer båda från produktionsbranschen och har producerat både stillbild och film. Det känns för oss som en självklarhet att fortsätta och utveckla det vad vi jobbar med.

Rockson representerar fotografer som Ola Bergengren, Jesper Brandt, Gösta Reiland, Johan Renck, Fredrik Bäckar, Christian Haag, David Hellman och Gösta Reiland.

Meike Büscher

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.