Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Håkan Gustafsson får ny roll

Publicerad: 11 Mars 2011, 11:58
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:18

Carats nordiske vd Håkan Gustafsson: Mitt jobb är inget heltidsjobb längre.


Håkan Gustafsson kom till Carat från MEC i februari 2008. På MEC hade han haft rollen som media director – och nu får han en liknande tjänst på Aegis Sverige.

– Vad det innebär i praktiken är att jag tar ett direkt operativt ansvar för samtliga mediespecialistavdelningar på Carat och Vizeum i Sverige, skriver han i ett mejl till dagensmedia.se.

Han fortsätter:

– Jag har haft det nordiska ansvaret på Carat i tre år nu och rent krasst är det inte längre ett heltidsjobb. Vi har starka ledningar på Carat i alla fyra länder, lågkonjunkturen är över och vi är stabila rent finansiellt.

Håkan Gustafsson kommer dock att ha kvar sin titel som nordisk chef för Carat, men arbetet kommer att ske "i förminskad skala."

– Personligen tycker jag att detta ska bli jättekul, och ser verkligen fram emot att bli mer operativ och att få börja träffa medierna igen, skriver Håkan Gustafsson.

Håkan Gustafsson har även en bakgrund som mediechef på Procter & Gamble.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.