Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag23.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Håkan Fredlund blir vd på LRF Media

Publicerad: 31 Juli 2002, 11:40
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:14

Håkan Fredlund, chefredaktör för tidningen Land, tar över som vd på LRF Media efter avgående Patrik Widlund. Fredlund blir tillförordnad vd men sitter troligtvis kvar åtminstone fram till årsskiftet.


- I höst tar vi fram en kravprofil och inleder en rekryteringsprocess av en permanent vd. Då får vi se om jag är en kandidat eller inte, säger Håkan Fredlund.

Håkan Fredlund har redan inlett sitt arbete som vd och jobbar parallellt med avgående Patrik Widlund som tillträder som vd för ICA Förlaget den 1 oktober.

- Bara för att jag är tillförordnad kommer jag inte gå och hala tills rekryteringsprocessen är avslutad, jag är vd fullt ut. Men vi fortsätter jobba efter de planer vi har satt upp, säger Håkan Fredlund.

Håkan Fredlund har utöver chefredaktörskapet för Land varit förlagsredaktör för LRF Media. Han har arbetat närmare åttta år på förlaget i tre olika omgångar, bland annat som marknadschef.

LRF Media ligger bakom titlar som Land, ATL, Äntligen hemma och Laga mat.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.