Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag25.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Gullerskonsult blirmarknadschef på Hemfrid

Publicerad: 4 April 2008, 13:26
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:53

Gullerskonsulten Lil Larås Lindgren tog plats som marknads- och informationschef på Hemfrid i tisdags. Enligt henne ligger den stora utmaningen i att göra hemservicebranschen mer respekterad i samhället.


Lil Larås Lindgren har tidigare varit informationschef på Ericsson och har även jobbat på Sveriges Rese- och Turistråd samt Tetra Pak. Hon kommer senast från en konsulttjänst på Gullers Grupp.

-Jag har en historia i den här rollen, jag tycker om att jobba med helheten, säger Lil Larås Lindgren.

Enligt henne blir mycket av arbetet att göra hemservicebranschen mer rumsren.

-Utmaningen ligger i att göra branschen mer respekterad, mycket ligger i att vara lyhörd och verkligen förstå vad den här typen av tjänster betyder för Sverige. Nu känns det som om vi har lämnat pigdebatten bakom oss.

Åsa Andersson är vd på Hemfrid:

-Lil Larås Lindgren har en väldigt bra bakgrund och har jobbat med flera bolag där det skett stor utveckling. Vi ser också fördelar i att hon har jobbat både med marknad och information. Hemfrid har en omsättning på drygt 100 miljoner kronor och har 650 medarbetare.

Ola Eriksson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.