Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag30.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Gullers Grupp värvar från Prime

Publicerad: 28 Maj 2015, 11:47
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:00

Som ny publicitetsexpert på Gullers Grupp ska Ulrika Enström vässa byråns erbjudande.


Ämnen i artikeln:

PrimeGullers Grupp

Under det senaste ett och ett halvt åren har Ulrika Enström varit mediespecialist på Prime. Nu värvas hon till Gullers Grupp där hon blir publicitetsexpert.

– Det känns jätteroligt. Jag jobbade med många olika projekt på Prime, men blev mer och mer intresserad av den typen av samhällsaktörskunder som Gullers Grupp har, säger Ulrika Enström till Dagens Media och fortsätter:

– Jag har mycket digital bakgrund så det kommer att bli mycket sådant i kampanjerna. Det jag ska göra är att jobba både strategiskt och operativt med medierelationer på olika sätt. Det strategiska kan handla om att tänka ut koncept som ska anpassas för att nå ut i medier medan det operativa kan handla om att skriva vanliga pressmeddelanden.

Bortsett från jobbet på Prime har Ulrika Enström också varit pressansvarig på vintagekedjan Beyond Retro.

– Vi är jätteglada över att Ulrika vill arbeta med oss och vässa vårt erbjudande inom medierelationer ytterligare. Ulrikas kombinerade erfarenhet av digitala kampanjer och klassisk pr rimmar väl med hur vi vill utveckla Gullers Grupp, säger Annika Sjöberg, vd på Gullers Grupp, i ett pressmeddelande.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

PrimeGullers Grupp

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.