Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag07.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Gullers Grupp värvar från Moderaterna

Publicerad: 19 januari 2015, 10:05
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:16

Hanna Elving lämnar Moderaterna och ansluter kommunikationsbyrån Gullers Grupp.


Ämnen i artikeln:

Moderaterna

Hanna Elving lämnar sin post hos Moderaterna där hon var huvudsekreterare för partiets eftervalsanalys och rådgivare till den moderata gruppledningen.

Tidigare har hon arbetat på Business Swedens kontor i Shanghai där hon hjälpte svenska företag inom hållbarhetsarbete på den kinesiska marknaden.

Hanna Elving säger att Gullers Grupps arbete inom just hållbarhet och deras samhällsengagemang gör företaget till en attraktiv arbetsgivare. 

– Jag vill arbeta med samhällsengagerade uppdragsgivare och kollegor och då är Gullers Grupp det självklara valet. Kommunikations- och påverkansarbete kräver kunskap och nytänkande och det tycker jag Gullers Grupp representerar.

Hanna Elving kommer att tillträda sin post nu i januari och Annika Sjöberg, vd Gullivers Grupp, säger att hennes tidigare arbetslivserfarenhet kommer att vara till stor nytta för byrån.

– Hanna är en engagerad och driven person och vi är jätteglada över att hon vill arbeta med oss. Med sin bakgrund inom internationellt hållbarhetsarbete och politik stärker hon vårt erbjudande ytterligare, inte minst inom public affairs.

Markus Jacobsson

Ämnen i artikeln:

Moderaterna

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.