Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Guldyra hos Barometern

Publicerad: 10 November 2008, 09:01
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:36

Barometern firar Kalmar FFs guld med, bland annat, en 40-sidig tidning. Då får ledarsidan och lokalnyheterna finna sig i att flyttas till b-sektionen.


Medan Hammarby och Djurgården förnedrades av småklubbar och AIK sedan länge hamnat utanför guldstriden tog Kalmar FF som väntat SM-guld i fotboll igår.

- Det betyder oerhört mycket för vår självkänsla. Det var ett oerhört tryck på Stortorget igår kväll och firandet fortsätter i dag, både på gatorna och hos Barometern, säger Mikael Larsson-Ek, upplagechef på Barometern Oskarshamns-Tidningen.

I dag kör Barometern en 40-sidig tidning, med krönikor, spelarröster, guldfirandet från torget i Kalmar och en intervju med tränaren Nanne Bergstrands mamma. Hela förstasektionen vigs åt guldet och ledarsidorna och lokalnyheterna har förpassats till b-sektionen.

Sajten, som bytt färg från orange till guld, har redan slagit rekord för artikelkommentarer, som just nu ligger på drygt 300 stycken.

- Att en stad som Kalmar vinner SM-guld, det blir inte större än så, säger Mikael Larsson-Ek.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.