Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Guava lägger ner i Kalmar – vd:n slutar

Publicerad: 20 Maj 2011, 07:21
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:10

När Guava stänger huvudkontoret i Kalmar för att flytta verksamheten till Stockholm väljer vd:n att hoppa av.


Guava har sedan tidigare ett kontor i Stockholm och det har på ett och ett halvt år växt till 20 anställda. Nu har styrelsen bestämt att huvudkontoret ska flyttas till huvudstaden från Kalmar.  

– Delar av verksamheten i Kalmar kommer att läggas i Stockholm medan andra flyttas till Lund, säger Jonas Johnsson, avgående vd för Guava.

– Jag har en familjesituation som gör att jag inte kan pendla fem dagar i veckan till Stockholm. För bolagets bästa krävs att vi kommer närmare Stockholm och då är det bättre att någon annan tar över.

Hur känns det att hoppa av efter sex år på bolaget?

– Det är givetvis tråkigt. Jag har varit med om en fantastisk utveckling, både inom bolaget och på marknaden men jag värdesätter min familj och jobbet är inte allt.

Vad ska du göra nu?

– Jag vet inte, spelplanen är ganska öppen men jag kommer nog stanna kvar inom det digitala. Det skulle vara roligt att prova på att jobba på köparsidan. Som konsult har jag sett vilka de brister som finns och jag har en kompetens som jag tror skulle vara ett företag till gagn.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.