Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Grayling värvar Nyamko Sabunis stabschef

Publicerad: 17 april 2015, 08:59
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:04

Karin Karlsbro har tidigare arbetat både som konsult och inom politiken. Nu går hon till pr-byrån Grayling.


Ämnen i artikeln:

Grayling

Den tidigare integrationsministern Nyamko Sabunis stabschef Karin Karlsbro rekryteras till Grayling. Där kommer hon att vara senior konsult och ha fokus på bland annat opinionsbildning inom miljö och hållbarhet.

– Det finns en ökad efterfrågan på det området. Både offentliga och privata kunder vill kunna jobba mer med sitt hållbarhetsarbete och inte bara bli granskade, säger Karin Karlsbro till Dagens Media och fortsätter:

– Jag har ju en bakgrund i politiken och tycker att det är väldigt roligt att jobba i skärningspunkten mellan lagar kring hållbarhet och det kommunikativa.

En av kunderna som Karin Karlsbro kommer att arbeta med på Grayling är Polarbröd.

– Exakt vad jag ska göra kan jag inte berätta nu, men det är ett av många företag som jobbar mycket med strategiskt hållbarhetsarbete, säger Karin Karlsbro.

Närmast kommer hon från en egen konsultverksamhet där hon har arbetat mycket med opinionsbildning.

– Jag är trygg och van i att befinna mig i konsultrollen. Det kommer dessutom bli väldigt roligt att vara på Grayling med alla kreativa och kompetenta kollegor, säger hon.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Grayling

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.