Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag28.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Grayling Malmö växer med tre

Publicerad: 18 Januari 2011, 14:57
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:25

Graylings Malmökontor nyanställer tre konsulter, som ska stärka byrån i public affairs och marknads-pr.


– Vi har haft ett bra år. Och tittar vi på 2011 så behöver vi höja ambitionsnivån ytterligare ett snäpp. Därför tar vi in folk, säger Stefan Olsson, kontorschef för Grayling i Malmö.

Han kan dock inte säga hur mycket omsättningen för 2010 landade på, då bokslutet ännu inte är klart.

– Men det ser bra ut. Tittar vi på konjunkturen och branschen i stort så tycker jag att 2011 lovar att bli ett ännu bättre år.

Grayling utökar nu alltså personalstykan med tre medarbetare. De nya konsulterna är:

* Daniela Rogosic, som ska arbeta med marknads-pr och företagskommunikation. Hon har tidigare arbetat på Sund Kommunikation, som blev Grayling, och kommer närmast från en tjänst som marknadsförare vid Kulturförvaltningen i Helsingborgs stad.

* Emil Eriksson, som blir juniorkonsult med inriktning mot public affairs, har tidigare varit politisk sekreterare för Moderaterna i Riksdagen. Han har dessutom en rad politiska uppdrag i Malmö stad, och sitter i Moderata Ungdomsförbundets förbundsstyrelse.

* Anna Eriksson, nyexaminerad i medie- och kommunikationsvetenskap från Lunds Universitet, blir juniorkonsult och ska även hon arbeta med marknads-pr.

Ardalan Samimi

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.