Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Grayling-bossen: "Känns himla tråkigt"

Publicerad: 9 Oktober 2012, 13:40
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:08

I går meddelade Mårten Lundberg att han omgående lämnar tjänsten som vd på Grayling. Dagensmedia.se har talat med byråns styrelseordförande Carl-Johan Wachtmeister om vd-bytet.


Ämnen i artikeln:

Grayling

I går stod det klart att Carina Lindberg Glavå, tidigare chef för Graylings Göteborgskontor, omedelbart tar över som vd på Grayling.

Till dagensmedia.se har Mårten Lundberg sagt att han lämnar byrån eftersom han känner att han har gjort sitt och det är dags för någon annan att ta över.

Carl-Johan Wachtmeister, styrelseordförande på Grayling, säger att det var Mårten Lundberg som själv ville lämna byrån och att ledningen har fört en diskussion kring detta i några veckor.

– Mårten kände att han ville göra något annat. Rollen som vd är rätt tung och den innebär mycket administrativt arbete. Mårten kände att han ville ägna sig mer åt kommunikation, säger han till dagensmedia.se, och fortsätter:

– Det känns himla tråkigt, men vi måste respektera hans beslut. Vi hade gärna sett att han var kvar, han är väldigt duktig och en bra konsult.

Vad har ni för förväntningar nu när Carina Lindberg Glavå tar över?

– Carina har en bred bakgrund, hon är kapabel både som konsult och som ledare, så det var ett val som vi tyckte var väldigt bra. Hon förstår branschen och hantverket.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Grayling

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.