fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Göteborgs Universitet tar in Mecka

Publicerad: 9 september 2008, 07:04
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:41

Reklambyrån Mecka har efter en upphandling fått in Göteborgs Universitet. Med i upphandlingen var även Borås Högskola som gav Mecka utökat förtroende.


MN

Madeleine Nilsson

madeleine@dagensmedia.se


Mecka har jobbat med Högskolan i Borås sedan 2003 och har bland annat tagit fram en ny grafisk profil och jobbat med att bygga högskolans varumärke. Avtalet med Mecka löper till 2010.

- Det är kul att vi får fortsätta med Borås Högskola och förvalta det vi gjort hittills. Men Göteborgs Universitet är helt nytt så det känns jättekul, säger Cecilia Wiklund, projektledare på Mecka.

Mecka har börjat med uppdrag för den naturvetenskapliga och den samhällsvetenskapliga fakulteten på Göteborgs Universitet. För den sistnämnda går en kampanj upp i slutet på september.

- Borås Högskola är redan en stor kund för oss. Det är lite svårt att avgöra hur stort uppdraget för Göteborgs Universitet blir, men det har börjat bra. Vi hoppas att det blir en ganska så stor kund.

Samarbetspartners i upphandlingen var också Högskolan Väst, Karlstads universitet, Högskolan i Jönköping, Högskolan i Halmstad, Nordiska högskolan för folkhälsovetenskap samt Högskolan i Skövde, som får använda de upphandlade byråerna på frivillig basis.

Förutom Mecka har ett tiotal byråer fått uppdrag, däribland Frank & Earnest och Skrivkraft.

Arbetsgrupp på MeckaProjektledare: Cecilia WiklundAD: Kristian Sahlberg, Calle Österberg Copy: Pontus CarestenOriginal: Andreas NorénProduktionsledare: Martin Johansson

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev