Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Google värvar JKL-konsult

Publicerad: 1 Oktober 2013, 08:56
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:32

Farshad Shadloo blir ny nordisk kommunikationsansvarig på Google efter Emma Stjernlöf.


Ämnen i artikeln:

JKLGoogleSpringtime

I mars kunde Dagens Media berätta att Emma Stjernlöf lämnar Google. Nu – ett halvår senare är det klart med hennes ersättare.

Farshad Shadloo har anställts som nordisk kommunikationsansvarig. Han rekryteras från JKL, där han har arbetat de senaste två åren som konsult. Dessförinnan jobbade han på Springtime och Aspekta.

– Det känns jättebra, jag har sneglat på Google länge, jag tycker att det är ett spännande företag så när möjligheten dök upp var det bara att ta den, säger Farshad Shadloo till Dagens Media.

Rekryteringsprocessen har tagit lång tid. Enligt källor till Dagens Media måste alla kandidater på den här nivån godkännas av Googles ledning i USA.

– Processen har pågått i några månader, jag har träffat allt ifrån affärsområdesmänniskor och Gustaf som är kommunikationschef i Norden till folk i Europa och resten av världen. Google lägger mycket tid på att attrahera de bästa personerna, därför blir det rigida rekryteringsprocesser. Det har varit kul, men tufft, säger Farshad Shadloo.

Han gjorde sin första dag på Google i går, måndag.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

JKLGoogleSpringtime

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.