Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Good Old öppnar Stockholmskontor

Publicerad: 22 Januari 2009, 08:06
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:23

Malmöbaserade webbyrån Good Old startar ett Stockholmskontor. "Vi har haft Stockholmskunder ett tag nu och det har blivit mycket pendlande. Nu har vi tillräckligt bra kundunderlag för att expandera", säger vd:n Björn Jeffery.


Good Olds Stockholmskontor kommer dock att ha en något annorlunda inriktning än Malmöenheten, som är en mer traditionell webbyrå.

- I Stockholm fokuserar vi mer på internetstrategier, rådgivning och affärsutveckling. Där finns redan många bra webbyråer, säger Björn Jeffery.

Till en början sitter två personer i Stockholm, Björn Jeffery samt nyanställde Jonas Karlsson, senast på Cloud Nine. I Malmö finns åtta anställda.

Byrån omsatte 4,5 miljoner kronor år 2007. Förra året landade försäljningen på drygt 6 miljoner, säger Björn Jeffrey.

- Jag vågar inte riktigt sia om nästa år men jag hoppas att vi kan behålla vår omsättning - jag tror att vi till och med kan öka den med 10 procent. Men många som ger prognoser i januari 2009 kommer nog att få äta upp dem i december 2009, säger Björn Jeffery.

I somras uppvaktades Good Old av The Fan Club, som ville förvärva byrån. Köpet stoppades dock i höstas.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.