Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Glife tillsätter chefredaktör

Publicerad: 21 April 2008, 07:43
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:51

Det blir Rebecca Simonsson som tar över på Glife AB efter Daniel Kjellsson. Nu ska sajten relanseras med bland annat mer modebevakning.


Som Dagens Media berättade i fredags återvänder Glifes chefredaktör Daniel Kjellsson till sin gamla arbetsgivare Hachette, nu Aller Magazine. Där ska han arbeta med tidningen Cafés sajt.

Hans efterträdare blir alltså Glife.se och Nightlife.ses sajtansvariga Rebecca Simonsson.

- Jag ska satsa mer på mode- och skönhetsbevakningen på Glife.se, vi ska köra mer killmode och gatumode. Intresset för mode har exploderat den senaste tiden, säger hon.

Hur ser du på konkurrensen från modebloggare?

- Jag tycker att det är kul. Många som jobbat med detta har känt sig hotade av modebloggarna eftersom vem som helst kan starta upp en blogg och bli ganska stor. Men nu har personer som själva jobbar med mode börjat blogga eftersom de märker att intresset är så stort att det finns plats för fler.

Förra veckan drog Rebecka Simonsson igång vintage-shoppingsajten Bloppis.nu. Där säljer hon, tillsammans med bland andra Anna Hibbs, Erika Johnson, Frida Fahrman och Hanna Fridén sina begagnade kläder.

- Tanken är att öppna upp sajten så att vem som helst kan gå in och sälja sin kläder, säger hon.

Glifes sajter inkluderar Glife.se, Nightlife.se, Blondinbella.se, Hanky.se, Fatale.se, Bloppis.se, och Nattstad.se.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.