Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

GK rekryterar från Prime

Publicerad: 26 mars 2015, 12:14
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:07

Ingrid Sydow lämnar Prime och blir ny kreativ chef på Geelmuyden Kiese.


Ingrid Sydow har arbetat på ett antal byråer, främst med digital kommunikation, men också med mer traditionell reklam och pr. Hon kommer senast från Prime och rekryteras nu till pr-byrån Geelmuyden Kiese för att ta rollen som kreativ chef.

Ingrid Sydow har bland annat jobbat för byråer som Great Works, Leo Burnett och The Fish Can Sing.

– Jag kommer utveckla det kreativa erbjudandet och kommer att bilda ett kreativt team, säger hon till Dagens Media.

Ingrid Sydow berättar att bildandet av det nya teamet är ett sätt för GK att tackla branschglidningen. GK ska bland annat anställa fler kreatörer.

– Traditionellt sett är kanske inte pr-byråer så bra på att själva klara produktionsbiten. Men vi vill jobba med produktionen själva för att kunna öka finishen, säger hon och fortsätter:

– Det är modigt av GK att anställa mig som kreativ chef, eftersom jag har mer erfarenhet av digitalt än pr. Men jag tror att jag har mycket att bidra med, även om det finns mycket att lära om pr.

Varför blev det GK?

– Redan när jag kom hit första gången kände jag att de fanns mycket bra energi här. Jag tror vi kan åstadkomma stora saker tillsammans, säger hon.

Jonas Löfvenberg

jonas.lofvenberg@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.