torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Gevalias oväntade besök tillbaka - efter åtta år

Publicerad: 12 september 2008, 09:33
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:40

Efter åtta år är en reklamklassiker tillbaka. I dag har Gevalias senaste reklam med budskapet när du får oväntat besök. <b>Se filmen på Dagensmedia.se</b>.


OE

Ola Eriksson


Oväntat besök i pool. Gevalias När du får oväntat besök-reklam hade premiär 1985. De sista åtta åren har konceptet legat i malpåse men i dag är det dags igen.

- Vi kände att det var dags igen. Uttrycket lämnar stort utrymme för kreativa lösningar och vi har känt från kunder att de velat ha tillbaka konceptet, säger Ola Pettersson, marknadschef för Gevalia.

Reklamfilmen börjar rulla i dag i TV3, Kanal5, TV6 och Kanal 9. I ett första skede är en film producerad men Ola Pettersson säger att det nog kommer fler framöver.

Förutom reklamfilmerna görs flera event i dag, med bland annat grodmän i dykarutrustning ute på stan. På Aftonbladet.se görs en big bang där alla besökare möts av en fyra sekundersspot. I bland annat Rix FM och Mix Megapol ska spotar också rulla för att få in folk till sajten oväntat.se.

- Vi har inte satt något slutdatum för kampanjen utan den får rulla på nu. Vi har ett par olika varianter av filmen som kommer att visas, säger Ola Pettersson.

Sedan 2001 är Ogilvy Gevalias reklambyrå. Webbplatsen har gjorts i samarbete med Gimlet och Starcom står för medieköpen.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev