Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag29.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Gesters vice vd blir vd på Impact

Publicerad: 15 Januari 2002, 09:50
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:18

Nils Lindeblad, vice vd på Gester&Co, lämnar mediebyrån efter bara sju månader. Istället ska Nils Lindeblad bli ny vd på kvällstidningspaketet Impact.


- Det här är ett drömjobb. Impact är ett känt varumärke i branschen. Bolagiseringen gör att företagen vill satsa hundra procent och det känns kul att kunna vara med där och påverka. Timingen kunde ha varit bättre, men man kan ju inte styra när erbjudanden kommer, säger han.

Gester har nyligen tappat en hel del stora konton, bland annat Vattenfall, Compaq och Eva Records. Enligt Nils Lindeblad har dock Gesters motgångar inte påverkat hans beslut att sluta.

- Det har absolut ingenting med det att göra. Gester hade sitt stålbad 2001 men nu är det bara rakt på. Vägen som Gester är inne på är hur rak som helst.

Nils Lindeblad var innan han började på Gester & Co mediechef på McDonalds. Nils Lindeblad börjar på Impact den 1 februari.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.