Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag03.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Geelmuyden Kieses vd lämnar företaget

Publicerad: 21 Januari 2002, 14:10
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:18

Lena Josefsson, vd för pr-byrån Geelmuyden Kiese, lämnar företaget för att driva egen verksamhet, bland annat inom retorikområdet.


- Jag har jobbat här i snart fyra år och varit vd eller vice vd i tre. Men jag har hela tiden närt en idé om att ägna mig åt min favoritverksamhet retorik. Och jag ansåg det var tid och läge nu.

Lena Josefsson ledde Geelmuyden Kieses verksamhet som vice vd tillsammans med vd Lars Jederlund. I våras lämnade han pr-byrån för egen verksamhet och nu gör Lena Josefsson detsamma.

- Konsulter är ett röligt släkte och hos många väcks tanken att någon gång starta eget. Det passar bra in med det sättet vi jobbar idag, säger hon.

Hur påverkar ännu ett vd-byte företaget?

- Geelmuyden Kiese är stabilt i grunden. Och jag kommer att stanna kvar tills vi hittar en lösning. Rekryteringsprocessen är redan igång.

Geelmuyden Kiese hamnade på sjuttonde plats i Dagens Medias listning över de trettio största pr-byråerna sett till byråintäkt. Pr-byrån hade under 2001 en byråintäkt på 14,4 miljoner, en ökning på 13 procent från föregående år.

Lena Josefsson slutför sina kundåtaganden och kommer även i fortsättningen ha koppling till Geelmuyden Kiese, enligt henne själv.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.