tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Galleriornas skilda världar i marknadsföringen

Publicerad: 17 september 2008, 06:52
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:40

Räntorna skjuter i höjden och börserna rasar, men på Stureplan i Stockholm råder det högkonjunktur. Det är budskapet i gallerians höstkampanj. På Södermalm blåser andra vindar. I helgen ettårsjubilerar den nya gallerian Skrapan med "en myllrande gatumarknad" med möjlighet till prutning.


SA

Synnöve Almer


- Vi vill öppna upp och lära känna våra grannar med en avslappnad och gemytlig basar. Vi kommer bland annat att ha gatumusik, skejtskola, dansuppvisningar och streetart för att visa vår feeling och atmosfär i Skrapan, säger galleriachefen Susanne Broman Kjulsten.

På The Voice rullar Skrapans radioreklam med en prutskola. Arrangemanget marknadsförs också med annonser i Metro och City. Reklambyrå är Spacerabbit.

Sturegallerian beskriver sig som Sveriges mest exklusiva shoppinggalleria och här är anslaget ett annat. I kampanjen Lokal högkonjunktur lyfts Stureplan fram som en ljuspunkt i finansvärldens mörker och Svampen har blivit förgylld i annonserna.

- Syftet med kampanjen är att väcka uppmärksamhet och engagera målgruppen. Dessutom vill vi skapa trafik till Sturegallerian genom att både på internet och i annonserna visa upp vad Sturegallerian har att erbjuda i höst, säger Pernilla Karvia, centrumchef för Sturegallerian i ett pressmeddelande.

Cecilia Kusoffsky m.fl är reklambyrå och Locomotiv står bakom webbkampanjen.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev