Frippe Stenberg till Vizeum

2012-05-10 15:44  

UPPDATERAD. I höstas valde Frippe Stenberg att säga upp sig från från rollen som marknadschef på Tele2. Nu blir han vd för mediebyrån Vizeum.

Personalen ska ha informerats om förändringen i dag, uppger Resumé.

När dagensmedia.se når Frippe Stenberg vill han varken bekräfta eller dementera uppgifterna.

– Det är spekulationer som jag inte kan kommentera i dagsläget. Jag har massor av projekt på gång och återkommer när jag är lite mer säker på vad jag ska göra.

Göran af Klercker, vd på Aegis Media som äger Vizeum, vill inte heller kommentera uppgifterna.

– Vi kommer att kommunicera kring det här nästa vecka och det är allt jag kan säga.

Göran af Klercker bekräftar senare under torsdagen uppgifterna i ett pressmeddelande:

– Vi har varit mycket noga med vilken ledare vi har velat ha till Vizeum och Frippe har motsvarat vår brief exakt. Hans kombination av brett kommunikationskunnande, kreativ förmåga och vilja att driva utvecklingen inom marknadskommunikationsbranschen passar Vizeum helt perfekt.

Frippe Stenberg säger:

– Vizeum är en oslipad diamant och deras motto, ”Start from a different place”, stämmer helt överens med det jag vill stå för som vd för en mediebyrå. Vizeums kapacitet inom kundinsikt och planning är den perfekta plattformen för att utveckla kundernas kommunikation och affär.

Frippe Stenberg ersätter Magnus Ohlsson, som enligt Vizeums pressmeddelande från och med 1 april har "återgått till sin egen konsultverksamhet".

Dante Thomsen

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt