Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag26.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Fredrik von Essen lämnar Utsikt

Publicerad: 6 Maj 2008, 08:50
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:50

För ett år sedan lämnade Glifes huvudägare, Fredrik von Essen, vd-stolen på Utsikt Kommunikation, där han också var huvudägare. Nu klipper han banden med bolaget helt när han säljer sitt innehav.


Utsikt är formellt två bolag, Utsikt Kommunikation och Utsikt Event. Utsikt Kommunikation ägde innan försäljningen 51 procent av Utsikt Event och Fredrik von Essen ägde 60 procent av Utsikt Kommunikation.

- Fredrik var huvudägare och vi andra hade lite olika procentandelar i bolagen men nu är det fyra lika stora delar, säger Christer Söderström, vd för Utsikt Kommunikation och Utsikt Event.

Övriga nygamla ägare är Stefan Ruud, Patrik Lanner och Daniel Olsén. Christer Söderström säger att alla inblandade parter var överens om försäljningen.

- För mig och övriga ägare har det aktiva ägandet varit en grundstomme. Fredrik är en entreprenör som har engagemang på många andra håll. Medan hans engagemang i andra bolag växte blev det allt mindre i Utsikt och därför blev vi överens om en försäljning.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.