Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Fredrik Sieradzki går till Hill + Knowlton

Publicerad: 30 mars 2015, 09:08
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:07

Efter 13 år som pr-konsult och flera år som journalist blir Fredrik Sieradzki senior rådgivare på kommunikationsbyrån Hill + Knowlton.


Ämnen i artikeln:

Hill Knowlton

Hill + Knowlton Strategies rekryterar Fredrik Sieradzki från pr-byrån Wirtén. På Hill + Knowlton ska han vara senior rådgivare och arbeta med bland annat medierådgivning, medieträningar och content.

– Jag tycker det ska bli otroligt spännande att få arbeta med Hill + Knowlton Strategies. Byrån har ett väldigt starkt varumärke inom corporate communications och medierelationer. I en allt mer globaliserad värld är det en självklarhet för mig att gå till en byrå med ett starkt internationellt nätverk, säger Fredrik Sieradzki i ett pressmeddelande.

Fredrik Sieradzki har arbetat som pr-konsult i 13 år. Innan dess har han arbetat som journalist på bland annat Finanstidningen, IDG och Resumé.

Mikael Törnwall är operativ chef på Hill + Knowlton Strategies.

– Fredrik har en perfekt bakgrund när vi nu ska stärka vårt erbjudande inom corporate communications och brand journalism ytterligare. Han kombinerar en gedigen erfarenhet inom kommunikation med flera år som affärs- och fackpressjournalist, säger han i ett pressmeddelande.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Hill Knowlton

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.