Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Från TV4 till Blocket

Publicerad: 31 Oktober 2012, 08:07
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:06

UPPDATERAD. Martin Nersing på TV4:s pressavdelning går till Blocket där han blir ansvarig för sociala medier.


Ämnen i artikeln:

BlocketTV4

-Det känns som en fantastisk utmaning. Blocket är ett väldigt starkt företag med väldigt många duktiga människor så det ska bli superkul. TV4 har gett mig så mycket, nu har jag varit här i tre år och kände att det var dags för mig att utvecklas och gå vidare, säger Martin Nersing till dagensmedia.se.

Martin Nersing gör sin sista dag som pressinformatör på TV4 i dag och börjar sin nya tjänst på Blockets presstjänst i morgon. Exakt vad arbetet på Blocket kommer att innebära kan han dock inte svara på än.

- Jag kommer att vara en presskontakt i pressgruppen och även arbeta med deras sociala medier. Blocket är redan idag oerhört bra på detta arbete. Det blir en process, jag har inte hunnit sätta mig ner helt än, säger han.

Vad tar du med dig från din tid på TV4?

- Jag tar med mig väldigt mycket, speciellt den drivkraft och det engagemang som finns här i huset, den speciella TV4-andan. Blocket är ju marknadsledande och det gäller att behålla den positionen och hela tiden vara på tå.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

BlocketTV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.