Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Från Ladbrokes till Lotteriinspektionen

Publicerad: 8 januari 2013, 12:05
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:59

Den tidigare Ladbrokeschefen Joakim Rönngren blir Lotteriinspektionens nya kommunikationschef.


Ämnen i artikeln:

Lotteriinspektionen

Lotteriinspektionen får en ny kommunikationschef efter att Yvonne Hejdenberg valt att lämna sitt uppdrag för att bli kommunikationschef på Södertälje sjukhus.

Joakim Rönngren kommer närmast från det brittiska spelföretaget Ladbrokes, där han har haft en liknande tjänst som ansvarig för bolagets nordiska kommunikation sedan 2003.

– Det är en fantastisk möjlighet att få bidra med kommunikativ kunskap inom den myndighet som har en av de mest centrala roller när förändringar sker inom spelområdet i Sverige. Att dessutom kommunikativt få lyfta följder av ett omfattande olagligt spel i Sverige, ofta med stora sociala konsekvenser, är ett särskilt viktigt motiv när jag nu antar utmaningen, säger Joakim Rönngren i ett pressmeddelande.

Generaldirektör Håkan Hallstedt säger i pressmeddelandet:

– Det är inte alldeles enkelt att hitta någon som är duktig på både kommunikation och spelrelaterade frågor. Därför är jag extra glad att vi har kunnat rekrytera Joakim Rönngren, vars internationella marknadskunnande tillför myndigheten en särskild dimension. Historiskt har det, enligt min uppfattning, varit alldeles för dålig personalrörlighet på den svenska spelmarknaden mellan myndigheten och branschen.

Sofia Hvenström

Ämnen i artikeln:

Lotteriinspektionen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.