Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag19.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Från Grow till A plus M

Publicerad: 22 januari 2015, 12:40
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:16

Varumärkes- och kommunikationsstrategen Bertil Timan lämnar Grow för att gå till byrån A plus M.


Ämnen i artikeln:

Grow

A plus M har kontor i Stockholm, London, Paris, Shanghai och New York. Nu värvas Bertil Timan alltså till Stockholmskontoret, där han kommer ingå i ledningsgruppen.

Bertil Timan har tidigare arbetat på Ehrenstråhle, DDB, och Hilanders där han haft kunder som Sandvik, Telia Sonera och SCA. Han har även varit med och vunnit ett flertal priset i reklamtävlingen 100-wattaren.

Vi är inne i en spännande tillväxtfas med många nya uppdrag. Bertil är en viktig pusselbit att få på plats för att fortsätta vårt arbete med att utveckla byråns B2B-erbjudande, säger Sara Aschan, managing director och projektledare på A plus M, i ett pressmeddelande.

Bertil Timan har arbetat drygt två år på Grow.

– Det känns otroligt spännande att komma till något nytt. På slutet var jag i princip en renodlad säljare som öppnade upp nya kontakter och det är väldigt slitigt. Dessutom saknar jag att jobba i projekten nära kunderna, säger Bertil Timan till Dagens Media och fortsätter:

– Mitt hjärta brinner för B2B och Grow har ju varit väldigtk onsumentorienterade.

Varför valde du just A plus M?

– Det är gamla relationer, vi känner varandra väl. Och byrån är i en spännande tillväxtfas. Jag vet att vårt erbjudande kommer tilltala många kunder.

På A plus M får Bertil Timan titeln senior varumärkes- och kommunikationsstrateg.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Grow

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.