Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag26.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Fortsatt turbulens på MTG Radio - ännu en säljchef tvingas gå

Publicerad: 24 Januari 2002, 10:23
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:18

I december kunde Dagens Media berätta att två tunga chefer inom säljorganisationen på MTG Radio sparkades. Nu tvingas också säljchefen Ulla Nyberg från sin post.


- Vi har bett henne lämna sin post och istället erbjudit henne en tjänst som säljare. Så vitt jag vet har hon inte svarat på vårt erbjudande än, säger övergripande försäljningschefen Richard Marston.

Ingen i ledande befattning på MTG Radio vill dock kommentera orsakerna till att Ulla Nyberg, som är säljchef för storkund/key account, ombetts att lämna sin tjänst. I ett internmejl till personalen står dock att läsa att "Beslutet var mycket svårt att fatta men kommer troligen bidra till att göra vår säljavdelning till den bästa i landet" (översatt från engelska).

I början av december fick försäljningsdirektören Helena Wennerström och intäktsdirektören Mathias Resare besked om att de inte var önskvärda på företaget. Båda fick gå samma dag efter att ha lämnat in sina mobiltelefoner. Beskedet till de MTG-anställda var att säljcheferna inte hade förtroende för chefen. Richard Marston tillträdde i samband med händelsen.

Ny på Ulla Nybergs tidigare chefsposition blir internrekryterade Tomas Bacoccoli.

Dagens Media har utan framgång sökt Ulla Nyberg och MTG Radios vd Susanna Bervå för en kommentar.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.