Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Fortsatt medietryck trots avslag för Ladbrokes

Publicerad: 25 Juni 2002, 09:55
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:14

Ladbrokes ansökan till regeringen om speltillstånd i Sverige avslogs idag. Men Ladbrokes ger inte upp. Spelföretaget fortsätter med kampanjer i svenska medier och funderar just nu på var de ska överklaga beslutet.


- Det här minskar inte våra satsningar i Sverige. Mediemässigt fortsätter vi under hösten i TV3, Kanal 5 och kanske andra medier som jag inte kan prata om nu, men som vi för diskussioner med, säger vd Douglas Roos.

Douglas Roos tror dessutom att företaget lätt slår hål på regeringens avslag.

- Tidigare har regeringen sagt att monopolet finns för att ATG och Svenska Spel ska förhindra spelmissbruk. I sin motivering till oss säger regeringen att vi inte får tillstånd för att regeringen tjänar pengar på ATG och Svenska Spel. Vi inte kan få tillstånd eftersom vi inte är ett statligt bolag. Det kommer att vara lätt för oss att slå hål på.

Ladbrokes har precis avslutat en kampanj i TV3 som startade i slutet av maj. Hur mycket mer pengar Ladbrokes planerar lägga på reklam i höst vill Douglas Roos inte svara på.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.