Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Första Norrlands Guld-filmen utan Ingmar

Publicerad: 4 April 2008, 13:31
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:53

Ingmar har kidnappats av utomjordingar och nu är det Anders och hans vänner som ska personifiera Norrlands Guld. På måndag sänds den första filmen i det nya maneret. <b>Se den på dagensmedia.se.</b>


Det är Peacocks andra film för Norrlands Guld. Temat är hockey och filmen kommer att visas i samband med SM-finalerna och hockey-VM, som Norrlands Guld sponsrar. Anders och hans vänner spelar våldsam ishockey till tonerna av Sugarplum Fairy.

- Den första filmen från Peacock, när Ingmar tog farväl, hade en fot i det gamla maneret och en fot i det nya. Det här är den första filmen i det nya maneret, säger Erik Jarnsjö, marknadschef för öl på Spendrups.

Inför hockey-VM samarbetar Norrlands Guld med sportbaren O´Learys. De som köper ett Guldmål på O'Learys kan tävla om en resa till hockey-VM i Kanada. Tävlingen lanseras i separata tv-spottar.

- Kring hockey-VM kommer vi också att reaktivera vår sajt. Vi ska bli ännu vassare och mer tidsenliga.

Reklamfilmen är gjord av Peacock tillsammans med Apans Planet och produktionsbolaget Forsberg & Co. Starcom är Norrlands Gulds mediebyrå.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.