Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag05.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Förre Metrochefen till Eventum

Publicerad: 26 April 2012, 10:01
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:24

Efter en omorganisation fick Metros marknadsdirektör Christian Quarles van Ufford lämna bolaget. Nu får han en nyinrättad tjänst som strateg på eventbyrån Eventum.


Ämnen i artikeln:

Eventum

Det var i november förra året som Christian Quarles van Ufford tvingades bort från sin tjänst som marknadsdirektör på Metro International efter en omorganisation.

Men nu blir han alltså strateg och projektledare på Eventum. Enligt ett pressmeddelande ska hans fokus också ligga på affärs- och konceptutveckling och han ska fungera som bollplank till Håkansson United, som är ägare i Eventum.

– Det känns oerhört spännande och roligt att få börja arbeta på Eventum. När man kommer in här kan man lätt förstå varför det går så bra. Här finns så mycket kompetens, kreativitet och framförallt passion att skapa unika och starka upplevelser för Eventums kunder. Jag ser verkligen fram emot att få bli en del av den här spännande resan på Eventum, säger Christian Quarles van Ufford i pressmeddelandet.

Samtidigt rekryterar Eventum Fia Fång från Fremantle. Hon blir producent och projektledare.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Eventum

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.