Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Förre chefen värvar stjärnsäljare från Bonnier

Publicerad: 10 Augusti 2012, 13:03
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:15

I februari lämnade Per Laredius sin tjänst som försäljningschef på Bonnier Tidskrifter för att starta eget företag. Nu rekryterar han Bonniers Lars Blomqvist för att ta hand om nya samarbetet med Fastighetsvärlden.


Dagensmedia.se har tidigare skrivit om att Per Laredius lämnat Bonnier för att starta upp sitt eget företag samt att han tagit in tidningen Chef som första kund.

Nu berättar Per Laredius att han även fått in tidningen Fastighetsvärlden som kund och att han därför rekryterat Bonniers Lars Blomqvist.

– Det stämmer, Lars Blomqvist har varit en stjärnsäljare på creativeavdelningen så det är jättekul. Han kommer att bli ansvarig för för uppdraget med Fastighetesvärlden, säger han till dagensmedia.se.

Samtidigt berättar Per Laredius att det nya företaget inte längre har kvar arbetsnamnet LC Media, utan istället går under Laredius Consulting.

– Jag fick sitta i karantän, så det var först i april som jag kunde starta upp ordentligt, med tidningen Chef som huvuduppdrag. Det är skönt att vara tillbaks som entreprenör och Fastighetsvärlden kompletterar bra.

Har du fler rekryteringar på gång?

– Just nu är det bara Lars, men jag har fler i tanken. Vi ska hitta fler uppdrag och rekrytera.

När gör Lars Blomqvist sin första dag på Laredius Consulting?

– Han börjar 20 augusti och uppdraget med Fastighetsvärlden drar igång på måndag.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.