Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag03.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Forma registrerar Kattis & Company

Publicerad: 2 Februari 2009, 10:21
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:23

Forma har nu registrerat namnet Kattis & Company hos Prv. Ambitionen är att bli marknadsledande.


Som Dagensmedia.se tidigare berättat filar Kattis Ahlström på en ny tidning som ska ges ut av Forma i mars/april. Systerbolaget OTW ska samtidigt producera en tv-serie som ska sändas i TV4 Plus, där Kattis Ahlström ska vara programledare.

Nöjesguidens tidigare chefredaktör Hannes Dükler är redaktör för tidningen, vars redaktion ska sitta ihop med tv-programmets.

Enligt Forma Magazines vd Maria Croon, har man höga förväntningar på tidningen, som ska handla om relationer och möten.

Läs mer i Dagens Medias pappersutgåva! - Den uppmärksamhet hela satsningen får genom att Kattis finns i tv, tidning och webb i kombination med de marknadsföringsinsatser som är planerade gör att vi har höga förväntningar på försäljning men också läsarräckvidd, säger hon.

På Forma har tidningen haft arbetsnamnet Kattis & Company, vilket nu också blir det officiella namnet. Forma har registrerat titeln för utgivning med 12 nummer per år.

En helsida i Kattis & Company kostar 49.000 kronor.

Läs mer om Kattis tidning, om medierådgivarnas förväntningar och konkurrenternas kommentarer, i Dagens Media nummer 2, 2009.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.