lördag1 april

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Foreign gör kvinnlig och manlig webb för Adidas

Publicerad: 2 september 2008, 10:13
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:41

Foreign har skapat två nya kampanjsajter för Adidas, en feminin och en maskulin.


KD

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se


Foreigns nya Adidassajter. I veckan är det premiär för Foreigns två nya internationella kampanjsajter för Adidas, Adidas Women och Adidas Techfit. Samtidigt lanseras en uppdaterad version av kampanjsajten för Adidas Stella McCartney-kollektion.

- Women- och techfitsajterna har produkterna i centrum. Syftet är att användarna på ett enkelt sätt ska hitta produkterna och se dem på ett bättre sätt, säger Frida Askelöf, kundansvarig på Foreign.

Sajterna är tillgängliga i 45 länder. Adidas.com/women lanserades förra veckan på engelska och i nästa vecka kommer den på ytterligare 34 språk. Sajten är yogainspirerad och lyfter fram yogaexperten Rainbeau Mars som delar med sig av sina tips.

På Adidas.com/techfit, som lanseras nästa vecka, finns utrustning som förbättrar prestationsförmågan.

- Techfitsajten är mer maskulin. Produkterna är till för idrottare som vill ha utrustning som hjälper dem att hoppa högre eller springa snabbare.

Sajterna har share this- och blog this-funktioner så att användarna ska kunna skicka och blogga om materialet och på så sätt leda trafik.

- Vi är exalterade över de nya sajterna. De är inspirerande och användarvänliga och Adidas är väldigt nöjda med dem.

Hur ser ert fortsatta samarbete ut med Adidas?

- Det ser ut som tidigare. Det skrivs i medierna att vi inte är med i deras webbyråpitch, men det förändrar inget. Vi är en liten byrå som hjälper till med kampanjsajter, vi brukar aldrig delta i storpitcher.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev