Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Fogde och Holmestig till Hallvarsson

Publicerad: 21 Augusti 2013, 10:38
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:37

Hallvarsson & Halvarsson knyter till sig Lotta Fogde och Lena Holmestig.


Lotta Fogde kommer närmast från en tjänst som kommunikationsdirektör i gruvbolaget LKAB och får nu rollen som senior advisor på pr-byrån Hallvarsson & Halvarsson.

Lotta Fogde har tidigare arbetat flera år i Regeringskansliet, bland annat som statssekreterare hos Leif Pagrotsky i UD. Hon har även jobbat som journalist på Sveriges Radio och som ledarskribent och krönikör i Expressen och Dagens Media.

– Lotta, med lång erfarenhet både från politik och näringsliv, operativt och från styrelsenivå, kommer bidra till utvecklingen av Hallvarsson & Halvarssons kompetens inom strategisk kommunikation, säger Martin Petersson, vd på pr-byrån till Dagens Media och fortsätter:

– Lotta har bland annat, som kommunikationsdirektör för LKAB, varit drivande bakom ett av Sveriges mest intressanta samhällsprojekt – flytten av staden Kiruna.

Hon börjar den 20 augusti. Lena Holmestig, tidigare kommunikationschef på järnsvägsentreprenören Infranord, har tidigare jobbat på Hallvarsson & Halvarsson och återvänder nu alltså.

– Lena har en bred erfarenhet av näringsliv och politik. Med erfarenheter som kommunikationsdirektör på Infranord, pressekreterare åt Maud Olofsson, ordförande för tankesmedjan Fores har hon en mycket intressant profil för våra kunder när det gäller strategisk kommunikation, säger Martin Petersson.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.