Federleys och Dominikas salladsbar i konkurs

2007-08-01 10:57  

Politikerbloggen.se rapporterar idag att Fredrick Federleys och Dominika Peczynskis omtalade salladsbar, En annan salladsbar har försatts i konkurs. "Det har varit en stor jäkla ångestcirkus", säger Dominika Peczynski.

Varken Fredrick Federley eller Dominika Peczynski hade investerat några pengar i salladsbaren. Köpesumman på 300.000 kronor hade en tredje delägare gått in med. Dominika Peczynski säger att en börda har lättat från hennes axlar i och med konkursen.

- Det är förstås blandade känslor men tiden med salladsbaren har varit en stor jäkla ångestcirkus. Jag har mått så dåligt de här månaderna på grund av det där jävla stället.

Varför så mycket ångest?

- Det gick ju inte runt! Vi förstod redan efter första månaden att det inte skulle gå. Samtidigt hade jag en pr-byrå att sköta men stod jag i salladsbaren och hackade lök. Varken jag eller Fredrick vet något om att driva en salladsbar och det var ett överilat beslut att köpa den.

Hon säger att det också var ett misstag att inte anställa personal med restaurangvana.

- Det var ju CUF-ungdomar som ville jobba hos oss på grund av Fredrick och de visste ju inget, jag visste inget och Fredrick visste inget. Det var en blind som ledde en blind.

Hon berättar att hon avråddes av vänner och bekanta att ge sig in i restaurangbranschen men valde att inte lyssna.

- Det var bara full fart framåt för min del och då händer det att man inte lyssnar på goda råd. Jag avråder alla som inte har restaurangbranschen som sin högsta passion och vill bli Gordon Ramsey att ge sig in i det.

Henrik Widell

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt