Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag08.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Fastighetsbyrån letar 60 mäklare med tv-reklam

Publicerad: 9 juni 2009, 10:22
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:31

Med en reklamfilm hoppas Fastighetsbyrån kunna locka till sig duktiga mäklare och samtidigt stärka sitt varumärke. <b>Se filmen på Dagensmedia.se.</b>


Finanskrisen ackompanjerad av massiv medierapportering om sjunkande bostadspriser lade sordin på mäklarnas marknad under slutet av 2008.

Men på grund av den rekordlåga räntan finns det återigen köpare på marknaden, och under första kvartalet 2009 förmedlade Fastighetsbyrån fler bostäder än någonsin tidigare.

Nu behöver Fastighetsbyrån därför rekrytera 60 nya mäklare och hoppas att locka sökande via en tv-reklam; något som är bra mycket dyrare än en traditionell platsannons.

- Vi vill nå ut med ett positivt budskap i tider som präglas av lågkonjunktur och varsel. Sedan hoppas vi förstås på att locka till oss fler duktiga och drivna mäklare till vår organisation, säger Pia Widell Cordén

SWE Reklambyrå, som har tagit fram Fastighetsbyråns nuvarande reklamkoncept "Såld", gjorde tillägget i reklamfilmen som bland annat går i TV4. Kampanjen kompletteras med dagspress.

Arbetsgrupp på SWE Reklambyrå: Ann-Marie Wessman, AD, Daniel Rinaldo, copy, Anette Persson, produktionsledare, Lillemor Rönnbäck, original, Josef Danell, projektledare, Björn Schumacher, CD.

Filmproduktion: SWE Film Illustration/3d: important looking pirates Webbproduktion: Söderhavet Mediebyrå: Maxus

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.