Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag05.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Färjan-Håkan gör reklam för Playcherry.com - hos MTG

Publicerad: 25 Februari 2009, 07:13
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:21

Håkan Hallin, känd från dokusåpan "Baren" och Kanals 5:s "Färjan" är spelbolagets Playcherry.coms nya reklamansikte. "Han har en varm personlighet som tilltalar vår målgrupp", säger Mats Andersson, företagets marknadschef<b>.</b><b>Se filmen på Dagens Media.</b>


Playcherry.com har spelat in tre sponsorspotar med Håkan Hallin som till en början ska sändas på MTG-kanalerna TV3, TV6 och TV8 under två perioder i februari och mars, samt april. Men inte i Kanal 5 där realitysåpan Färjan sänds.

- Färjan har inte dragit igång på Kanal 5 än så Håkan är inte speciellt exponerade där. När programmet drar igång så ser vi förmodligen över kanalvalet. Under tiden träffar vi målgruppen lika bra i MTG:s kanaler, säger Mats Andersson.

Vilken målgrupp som Playcherry.com siktar in sig på vill Mats Andersson inte berätta. De segment av spelarna de hoppas nå är casino- och automatspelarna.

- Om pokerspelarna tittar på Färjan är mer oklart.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.