Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Färgglad film från H&M

Publicerad: 11 maj 2009, 11:49
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:26

Matthew Williamsons andra kollektion för H&M lanseras med en färgsprakande reklamfilm. Återigen är det Johan Renck som regisserar. <b>Se filmen på Dagensmedia.se.</b>


Matthew Williamsons första H&M-kollektion, som släpptes i april, marknadsfördes framför allt på webben. När det nu är dags att släppa designerns andra H&M-kollektion, som ska att säljas i så gott som alla butiker från och med torsdag, är lanseringen betydligt bredare.

Johan Renck, som har gjort många av H&M:s reklamfilmer de senaste åren, står bakom kameran även denna gång. Bland de medverkande i filmen finns designern själv och modellerna Daria Werbowy och svenska Elsa Hosk. "We need a change", är budskapet, och Matthew Williamsons färgsprakande kläder är räddningen.

- Idén är att på ett skämtsamt sätt beskriva kontrasten med Matthew Williamsons färgsprakande kollektion mot en svart bakgrund. Hittills har det varit mycket svart, men Matthew Williamson presenterar en ny värld med färger och mönster, säger H&M:s presschef Jenni Tapper Hoël.

Musiken är specialproducerad för reklamkampanjen av Malcolm Pardon och Fredrik Rinman.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev