Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag18.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Farfar på dubbla stolar i Eurobest

Publicerad: 27 Augusti 2008, 05:18
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:42

Farfars vd Matias Palm-Jensen får dubbeljobba i reklamtävlingen Eurobest, som hålls i Stockholm i december. Han kan titulera sig juryordförande både för den interaktiva och den integrerade juryn.


- Vårt fokus ligger på den digitala marknadsföringen och då är det naturligt att Matias Palm-Jensen blir juryordförande. Men det är London som valt honom och inte vi, säger Pia Grahn Brikell, vd för Sveriges Reklamförbund till Dagens Industri.

Ordförandeposten i den integrerade kategorin är extra prestigefull eftersom juryn består av de fem personer som är ordförande för övriga kategorier. Därmed blir Matias Palm Jensen tävlingens mäktigaste person.

- Jag fick frågan direkt av Philip Thomas, koncernchef för Cannes Lions och Eurobest, och han kallar det för president of the presidents. Det gillar jag, säger Matias Palm Jensen, enligt ett pressmeddelande.

Matias Palm Jensen berättar också för Dagens Industri att Farfar öppnat en filial i brasilianska Sao Paolo.

Eurobest hålls på Berns i Stockholm den 1-3 december. För första gången blir det också en reklamfestival i samband med tävlingen och design har tillkommit som tävlingskategori.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.