Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag21.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Får chefsposition i Schibsted Sales

Publicerad: 13 augusti 2012, 08:10
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:15

Joakim Claesson lämnar sin tjänst som ansvarig för Schibsteds försäljningsutveckling för att bli chef för organisation- och kundutveckling i Schibsted Sales Sverige.


Ämnen i artikeln:

Schibsted

Joakim Claesson har bland annat drivit etableringen av Schibsted Sales Academy, med över 400 detagare genom åren, och har utvecklat Schibsted Sales Awards. Nu tar han alltså steget över till att bli chef på Schibsted Sales Sverige.

– Joakim har starkt bidragit till  professionaliseringen av försäljningsarbetet i Schibstedkoncernen. Under hans ledning har Schibsted systematiskt utvecklats till en säljorganisation som steg för steg närmar sig världsklass, säger Gunnar Strömblad, evp Sales i Schibsted i ett pressmeddelande.

Joakim Claesson kommer att efterträdas i sin gamla tjänst av Kathrine Brøsholen, som sedan 2008 har varit med och drivit den systematiska utvecklingen av Schibsted Way of Sales.

– Kathrine är en person som med sin breda och djupa kompetens om försäljning och positiva personlighet kommer att säkra kontinuitet och fortsatt utveckling på vår väg till en försäljningsorganisation i världsklass, säger Gunnar Strömblad.

Joakim Claesson kommer i sin nya tjänst att rapportera till Anders Berglund, försäljningsdirektör/vp Sales Schibested Sverige.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Schibsted

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.